Biznis

Poziv bh. firmama za učešće u “Bayer Mission Programu”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se 20. februara 2015. godine u Bursi, Republika Turska, održati “Međunarodni balkanski ekonomski samit 2015“ i u okviru njega “Bayer Mission Program“.

U okviru “Bayer Mission Programa“, koji će se održati od 19. do 21. februara, bit će održan brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.

Učesnicima (po jedan predstavik iz kompanije) Programa iz Bosne i Hercegovine biće plaćeni troškovi noćenja sa doručkom. Učesnici Programa obavezni su poznavati jedan od tri strana jezika engleski, njemački ili francuski, te posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresovane kompanije mogu aplikacioni formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu najkasnije do 05. februara 2015. godine na broj faksa: 033/ 208 – 562, ili putem mejla na [email protected] , nakon čega će biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće u gore pomenutom Programu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno