Biznis

Besplatna edukacija engleskog jezika

Udruženje građana Centar za lični i profesionalni razvoj u saradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona, počinje sa implementacijom projekta pružanja besplatne edukacije engleskog jezika za sve građane Zenice, a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika.

Prijaviti se mogu djeca i odrasli. Kurs se sastoji od ukupno 8 nivoa, a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem.

Svi polaznici će edukaciju i Međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja.
Lica koja ne podpadaju pod kategoriju „socijalno ugroženih lica“ obavezni su samostalno finansirati samo udžbenik po kojem se izvodi nastava u visini od 26,00 KM za jedan nivo kursa.

Pomenuti projekat se istovremeno implementira u 35 zemalja svijeta i sva prikupljena sredstva od udžbenika odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su uvijek u toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra: www.centarlpr.com 

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem