Zenica

Potpisan Memorandum o saradnji između Pravnog fakulteta i Pravobranilaštva BiH

Potpisan Memorandum o saradnji između Pravnog fakulteta i Pravobranilaštva BiH – Danas je na Pravnom fakultetu upriličeno potpisivanje Memoranduma o saradnji između Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici i Pravobranilaštva Bosne i Hercegovine.

Memorandum su potpisali prof.dr.sc. Enes Bikić, dekan Pravnog fakulteta i gosp. Ismet Velić, pravobranilac Bosne i Hercegovine.

Ovim Memurandumom predviđeno je učešće naučnog i nastavnog kadra i studenata Pravnog fakulteta u dešavanjima koje orgnizira Pravobranilaštvo, učešće predstavnika Pravobranilaštva u događajima koje organizira Pravni fakultet, kao i njihovo učestvovanje u nastavnom procesu. Također, predviđeni su i različiti oblici stručnog usavršavanja, transfer znanja, iskustava i prakse, obavljanje studentske prakse i mogućnost angažovanja pripravnika diplomiranih pravinika koji su završili studij na Pravnom fakultetu Univerziteta u Zenici.

Ovom prilikom je najavljeno i održavanje zajedničke međunarodne konferencije sredinom aprila.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem