Zabava

Porodični animirani film NEUKROTIVI SPIRIT (SPIRIT UNTAMED) u kinima u Bosni i Hercegovine

NEUKROTIVI SPIRIT SPIRIT UNTAMED
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Porodični animirani film NEUKROTIVI SPIRIT (SPIRIT UNTAMED) dostupan u kinima u Bosni i Hercegovine  – Prelijepa animacija, topla i uzbudljiva priča o ljubavi i snazi prijateljstva, oduševit će najmlađu ali i onu malo stariju publiku, tako da savjetujemo da pogledate što prije ovaj divni film u vašem omiljenom kinu.

Film koji nam donosi studio Dreamwork Animation je priča o tvrdoglavoj djevojci koja žudi za mjestom kojem pripada, koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom.

Laki Preskot (Isabela Merced /Irina Arsenijević) zapravo nikada nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navaro (Eisa Gonzalez), neustrašivu kaskaderku iz malog grada Miradero, koje se nalazi blizu otvorene granice.

Poput svoje majke, Laki nije baš ljubitelj pravila i ograničenja, što je kod njene tetke Kore (dobitnica Oskara Julianne Moore / Dušica Novaković) izazvalo dosta briga. Laki je odrasla u gradu na istočnoj obali pod Korinim budnim okom, ali kada Laki pretjera sa iskušavanjem sreće kroz previše rizičnih vratolomija, Kora ih obje seli kod Lakinog oca Džima (nominovan za Oskara Jake Gyllenhaal / Milan Antonić), u Miradero.

Laki je definitivno impresionirana pospanim gradićem. Njen život se promijeni kada upozna Spirita, divljeg mustanga koji dijeli njenu strast za nezavisnošću, i sprijatelji se sa dvije lokalne jahačice, Abigejl Stoun (Darija Vračević) i Pru Grejndžer (Ivona Rambosek). Pruin otac, vlasnik staje Al Grejndžer (Aleksandar Gligorić), najbolji je prijatelj Lakinog oca.

Kada bezosjećajni kauboj (nominovan za nagradu Emi – Walton Goggins) i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasile konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasljeđem koje nije očekivala.

Od SUTRA NEUKROTIVI SPIRIT je na redovnim repertoarima u kinima u BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno