Rukomet

Poraz Zmajeva od Bjelorusije

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosna i Hercegovina je doživjela poraz od Bjelorusije u okviru Prezident kupa sa čak osam razlike (37:29). Prvo poluvrijeme je obilježio veliki broj pogodaka, a podatak da smo primili 20 golova u prvih 30 minuta najbolje oslikava situaciju kako je igrala naša odbrana u prvom poluvremenu. I dok u našim redovima nije bilo pretjerano raspoloženih rukometaša, Sergej Rutenka je doslovno “izbušio” mrežu Zmajeva.

Na kraju se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 20:16 u korist Bjelorusa.  Kako je završilo prvo poluvrijeme tako se igralo i u nastavku utakmice. Odlično su raspoloženi bila braća Rutenka, dok je Marković dao šansu igračima koji su u toku grupne faze imali manju minutažu. Na kraju je završilo na osam golova razlike u korist Bjelorusije. Sergej Rutenka je predvodio Bjelorusiju sa devet golova, njegov brat Denis je dodao šest, dok je u našoj selekciji Senjamin Burić postigao šest pogodaka.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno