Nogomet

Poraz kadeta i pionira Čelika u Premijer ligi na gostovanju u Sarajevu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poraz kadeta i pionira Čelika u Premijer ligi na gostovanju u Sarajevu – Uokviru 2.kola Premijer omladinske nogometne lige BiH, sezona 2018/2019, za pionire i kadete, pioniri i kadeti Čelika bili su gosti u Sarajevu kod svojih vršnjaka iz FK Željezničar. Kadeti i pioniri Čelika u Sarajevu su doživjeli poraze. Utakmice su igrane na pomoćnom stadionu na Grbavici u Sarajevu.

Rezultati omladinskih selekcija Čelika:

PIONIRI U-15

Željezničar – Čelik 2:0 (1:0), strijelci za pionire domaćih bili su Halilović u 30′ i Rastoder u 65.minuti.

 Sastav pionira NK Čelik:

Brka, Babić (od 44.Abdulah Mujezinović), Bašić, Helja (cap), Žuna, Zeković (od 41.Emir Zatagić), Šabić (od 50.Mirza Škaljo), Ahmetspahić, Palačkić, Softić (od 68.Haris Islambegović), Hodžić. (Glavni trener Omer Kopić);

KADETI U-17

Željezničar – Čelik 4:1 (3:1);

(Strijelci za kadete domaćih bili su Pehilj u 5′, Husić u 9′, Karalić u 24′ i Duraković u 56′,  dok je jedini gol za kadete Čelika postigao Emir Čančar u 13.minuti).

Sastav kadeta NK Čelik:

Durmo (cap), Karić, Seković, Piljug, Mahmić, Mušinović (od 75.Saliji), Gračić, Kovač (od 73.Najetović), Čančar (od 70.Međuseljac), Džaferović (od 60.Bahtić), Mašić (od 79.Batista). (Glavni trener Senad Brkić);

E.Imamović

Foto Sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno