Zločini

Policijski bilten: Krađe iz stana, vikendice, pumpe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ul.Sarajevska br.75-a, Grad Zenica, izvršeno je krađa iz stana vl. Š. A.iz kojeg je otuđeno 40 KM. Izvršen uviđaj.

U ul. dr.Č.Truhelke 10, Grad Zenica, od strane Š. S. (1985.), izvršena je krađa u pokušaju, u pmv marke “Golf” reg.oznaka 417-T-273 vl. I. M.Lice lišeno slobode i zadržano u prostorijama PU I. Izvršen uviđaj.

U mjestu Bistričak-Nemila, Grad Zenica, izvršena je krađa u vikend kuću vl. Z. H. iz koje su otuđena dva telefona, jedna napojna jedinica od računara, obuća, tri litra alkoholnog pića. Izvršen uviđaj.

Na putu M-17 u mjestu Topčić polje, Grad Zenica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali tmv marke “Mercedes” reg.oznaka 696-T-834 kojim je upravljao S. R. iz Bileće i pmv marke “BMW” reg.broj E81-K-948 kojim je upravljao F. I. iz Zenice. U saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede konstatovane u KB Zenica zadobio je vozač F. I. i suvozač F. S. Izvršen uviđaj.

U  mjestu Nemila, grad Zenica, izvršena teška krađa u BP “Ina Holding”, gdje je otuđena neutvrđena količina cigareta. Izvršen uviđaj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno