Zločini

MUP ZDK: Policijski pretres u Žepču

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na području Kantona javni red i mir je narušen u pet slučajeva, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U ulici Ciglane (Žepče), službenici uniformisane policije su zaustavili i kontrolisali putničko motorno vozilo “Golf”, registarskih oznaka M75-A-857, kojim je upravljalo lice M.Č. iz Zenice i putničko motorno vozilo “Opel-Astra”, registarskih oznaka 399-T-978, kojim je upravljao H.H. iz Zenice, a kao saputnici u vozilima su se nalazila lica D.S. iz Zenice i H.N. iz Maglaja.

Prilikom pregleda u vozilu “Golf” pronađeni su određeni predmeti za konzumaciju opojnih droga, vaga za precizno vaganje i jedan smotuljak biljne materije koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, dok je u vozilu “Opel-Astra” pronađen jedan CD player i jedan nož. Na mjestu kontrole je izvršen uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče, kojom prilikom su pronađeni predmeti privremeno oduzeti a navedena lica lišena slobode. Nad licem M.Č. je zavedena kriminalistička obrada i isto je zadržano u prostorijama za zadržavanje, dok su ostala lica puštena.

Na području Kantona dogodilo se deset saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta. (MUP ZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno