Zabava

Počinje prodaja ulaznica za koncert Dine Merlina

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Počinje prodaja ulaznica za koncert Dine Merlina – Ulaznice za koncert najveće bosanskohercegovačke zvijezde koji će se održati u Areni Zenica 2. aprila kreću u prodaju u ponedjeljak 22.2.2016. na web stranici i svim prodajnim mjestima servisa kupikartu.ba.

U okviru regionalne turneje “Hotel Nacional”, Dino Merlin će 2. aprila ove godine nakon gotovo sedam godina održati koncert u poznatoj Areni u Zenici koju je svojevremeno zvanično otvorio s dva uzastopna koncerta 20. i 21. marta 2009. godine. Biti će ovo prvi koncert u okviru turneje Hotel Nacional u Bosni i Hercegovini nakon spektakla na Koševu pred više od 70.000 ljudi u julu prošle godine. Cijene ulaznica će biti 15 KM za parter i 20 KM za tribine.

Čarobnjak je u okviru svjetske turneje Hotel Nacional obišao Sjevernu Ameriku, veći dio Evrope, a samo prošle godine je održao koncerte u gradovima regije: Ljubljana, Zagreb, Sarajevo, Beograd, Split, Beč. Prethodnog vikenda je rasprodao koncert u Varaždinu i tako oborio rekord posjećenosti u famoznoj gradskoj Areni hrvatskog grada baroka. Spektakularni nastupi od New York-a do Prilepa okarakterizirali su turneju sarajevskog Čarobnjaka, a nikakav izuzetak neće biti ni predstojeći dugoočekivani koncert u Zenici.

Prije koncerta u Zenici, Dino i njegov Hotel Nacional će 27.2. održati koncert u tri sedmice unaprijed rasprodanoj dvorani Golovec u slovenskom Celju. Nakon Zenice, Hotel Nacional dolazi u Osijek gdje je spektakl zakazan u gradskoj dvorani za 09.4.2016. Informacije o prodaji ulaznica za koncert u Osijeku uskoro će biti objavljene.

Za proljeće je također planiran Čarobnjakov do sada najveći koncert u Turskoj, koji će se održati u Ora Areni u Istanbulu, 23.4.2016. Ulaznice za koncert u Istanbulu dostupne su na turskom Ticketmaster servisu biletix.com.

Sve koncerte Dine Merlina kao i informacije o ulaznicama pratite na web stranici www.dinomerlin.com/turneja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno