Zabava

Video: Dalal & Deen – Ljubav je

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video: Dalal & Deen – Ljubav je- Dalal i Deen feat. Ana Rucner i Jala večeras su u direktnom prenosu na BHT1, BH Radio1 i na www.bhrt.ba premijerno izveli pjesmu „Ljubav je“ autora Almira Ajanovića, kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem Takmičenju za pjesmu Evrovizije.

Večerašnji BH Eurosong show rađen u ambijentu prelijepe sarajevske Vijećnice, pod palicom glavnog reditelja BHT1 Vedada Hodžića i oštrim okom direktora fotografije Hakije Hadžalića, te uz stručne konsultacije reditelja Harisa Pašovića, koji je osmislio koncept show programa.

Sjajnoj atmosferi koja je vladala u show programu doprinijeli su gosti i prijatelji ovogodišnjih predstavnika, Marija Šerifović, Nina Badrić, Maya Sar i gosti iznenađenja grupa “Seven Up”, koja se za ovu priliku okupila poslije 16 godina. Izveli su pjesmu „Kad ti čujem glas“ i još jednom pokazali da se dobre pjesme uvijek mogu slušati.

Nakon showa u kojem je predstavljena pjesma „Ljubav je“ ostaje nam još samo da im poželimo puno sreće na ovogodišnjem takmičenju u Stockholmu.

I na kraju, da još jednom napomenemo da Dalal i Deen feat, Ana Rucner i Jala nastupaju u prvom polufinalu Eurosonga, 10. maja. Redni broj pod kojim će nastupiti naši predstavnici bit će poznat u utorak, 15. marta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno