Ostali sportovi

Počinje četvrtfinale Juniorske lige u futsalu

Počinje četvrtfinale Juniorske lige u futsalu – Ako ste prisustvovali nekim od utakmica grupne faze zasigurno ste očekivali završnicu i okršaj najboljih ekipa. Taj trenutak je došao, a vikend koji je pred nama će dati odgovor na pitanje ko će biti prvak Juniorske lige u futsalu.

Nakon grupne faze i velike borbe osam ekipa je izborilo plasman u Final 8 – završnicu Juniorske lige. Prvi dan, u subotu 4.5.2019. program starta od 12:15 dok u nedjelju program završnice počinje u 14:00. Utakmice se kao i sve prethodne igraju na parketu dvorane Bilmišće koja će još jednom ugostiti mlade futsal nade u pohodu na laskavu titulu prvog osvajača Juniorske lige u futsalu.

Osim što će osvojiti Juniorsku ligu, najbolja ekipa će i rezervisati svoje mjesto u zanimljivoj «Ramazanskoj ligi», koja će se igrati na terenu sa vještačkom travom Turski park u kasnim večernjim satima pod reflektorima uz poseban ugođaj. Uz prvoplasiranu ekipu, i drugoplasirana ekipa će učestvovati u istoj ligi što daje dodatni motiv ekipama da izbore mjesto u finalu.

A susreti ¼ finala su:

  1. Arnauti – Steel Army
  2. Gračanica – Bulevar
  3. Tristo – Ljiljani
  4. Blatuša – Imperia

Sudeći po dosadašnjim susretima očekuju nas zanimljive i borbene utakmice pa nemojte propustiti da dođete u dvoranu Bilmišće i pogledate neki od susreta. Ukoliko ipak budete spriječeni da dođete, pratite sva dešavanja na našim platformama www.mnkcalp.com, www.facebook.com/mnkcalp, www.instagram.com/mnkcalp

 

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem