Ostali sportovi

Uspješno završena takmičarska sezona za TKD Akademiju JALE

Uspješno završena takmičarska sezona za TKD Akademiju JALE – Taekwondo Akademija Jale u prvoj polugodišnjoj sezoni je uspješno okončala takmičarske nastupe, gdje smo učestvovali na 6 turnira. U ovoj polusezoni za Akademiju je na ovih 6 turnira nastupilo 32 takmičara, gdje smo osvojili 31 medalju i to:11 zlatnih, 13 srebrenih i 7 bronzanih medalja.
Ove godine dobili smo dva državna prvaka, jednog federalnog prvaka, jednog državnog viceprvaka, tri federalna viceprvaka, te smo dobili i medjunarodne prvake i
viceprvake. Naši državni prvaci i viceprvaci su ispunili uslove te očekujemo da budu pozvani na probne treninge reprezentacije.
Također smo uspješno i ove godine organizirali Akademsko takmičenje gdje je nastupilo oko 100 takmičara.
Također održano je i jedno polaganje  za učenička zvanja, gdje je polagalo oko 100 djece iz naše akademije.
Možemo slobodno reći da smo uspješno odradili prvi dio sezone, i da su takmičari zaista dali sve od sebe da ostvare dobre rezultate, u čemu smo uspjeli.
Čestitke i zahvale svim trenerima, takmičarima, roditeljima, i sponzorima koji su pomogli naš rad!
I sa ovim navedenim rezultatima naša Akademija zaista zaslužuje da bude jedna od najboljih i najperspektivnijih sportskih organizacija u BIH, izjavio je direktor Akademije Jasmin Mujanovic Jale.
 
Uprava Akademije
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem