Zenica

Počeli radovi na adaptaciji ambulante porodične medicine Meokušnice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Direktorica JU „Dom zdravlja“ Zenica danas je sa svojim saradnicima posjetila Ambulantu porodične medicine Meokušnice, gdje su predati ključevi Ambulante izvođaču radova Neimari Šerići d.o.o. Zenica, koji će izvesti radove na adaptaciji Ambulante porodične medicine Meokušnice.

Pored izvođača radova, u Ambulanti je danas bio i predstavnik Gradske uprave Zenica dipl. ing. arh. Mirsad Heleg, te predstavnici JP za prostorno planiranje i uređenje Grada Zenica koji će provoditi nadzor u toku izvođenju adaptacije.

Direktorica JU „Dom zdravlja“ Zenica sa izvođačem radova i stručnim nadzorom je dogovorila sve aktivnosti i plan rada u postupku adaptacije naše Ambulante porodične medicine Meokušnice.

Pored navedene Ambulante, direktorica je sa saradnicima izvršila nadzor radova koji se provede u objektu, u kojem će počev od 07.08.2023. godine biti smješten i organizovan rad Službe hitne medicinske pomoći.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno