Rukomet

Pobjeda rukometaša u Prijedoru

Pobjeda rukometaša u Prijedoru
Pobjeda rukometaša u Prijedoru
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pobjeda rukometaša u Prijedoru – “Rukometaši zeničkog Čelika su večeras u okviru 24- kola Premijer lige BiH savladali rukometaše Prijedora.

Iako je odlazak u Prijedor bio pod znakom pitanja radi veoma nepovoljne finansijske situacije i da smo na navedenu utakmicu otišli sa 11 igrača, ova pobjeda još više dobija na značaju.

U veoma neizvjesnoj utakmici, od samog početka pa do kraja, u kojoj su se obje ekipe smjenjivale u vodstvu, u posljednim minutama utakmice naši momci su bili pribraniji i osvojili tri boda na ovom gostovanju. Na poluvremenu domaća ekipa je vodila 17:16, dok krajnji rezultat glasi 31:32.

Najefikasniji u domaćoj ekipi su Jovanović Nikola sa 9 postignutnih golova i Miljuš Andrej sa 8 postignutih golova, dok su u našoj momčadi najefikasniji bili Bajramović Edin sa 9 postignutih golova, te Skopljak Enes i Burić Mahir sa 6 postignutih golova.”

“Također, naša ekipa u subotu, 22.04.2017. godine, sa početkom od 19:00 sati u Gradskoj Areni Zenica, trebala bi odigrati utakmicu 25. kola Premijer lige BiH protiv ekipe Konjuha iz Živinica. Međutim, odigravanje spomenute utakmice je pod pitanjem zbog nedostatka finansijskih sredstava potrebnih za pokrivanje troškova utakmica.

Ovom prilikom upućujemo molbu svim pravnim licima, kao i gradskoj upravi da nam pruže podršku kako bi se navedena utakmica odigrala i kako bi se prvenstvo privelo kraju. Ovo će našoj ekipi biti posljednja utakmica u sezoni, budući da smo u okviru 26. kola slobodni. Pozivamo sve ljubitelje rukometa da dođu i pruže našim momcima podršku u posljednjoj utakmici sezone.”

UO RK Čelik Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno