Zabava

PITCH PERFECT 3 “Na putu do zvijezda” uskoro u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

PITCH PERFECT 3 “Na putu do zvijezda” uskoro u kinima – Zadovoljstvo mi je da vam ispred distributerske kuće Una Film predstavim novi trailer urnebesnog nastavka popularnog serijala `PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVIJEZDA` (PITCH PERFECT 3), koji u naša kina stiže 21. decembra 2017. godine.

Režija: Trish Sie

Uloge: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Camp, Hana Mae Lee, Ester Dean, Alexis Knapp, Chrissie Fit, Kelley Jakle, Shelley Regner, Ruby Rose, John Lithgow  i John Michael Higgins i Elizabeth Banks

Žanr: komedija

Studio: Universal Pictures

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svijetu gdje pjesma nije sve, Bele se vraćaju u filmu PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVIJEZDA, sljedećem nastavku voljene franšize koja je zaradila više 400 miliona dolara na svjetskom box office-u.

Pobjedivši na Svjetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otkrivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac „praveći muziku ustima“. Ali kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na USO turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i riješe neke velike nedoumice, po posljednji put.

Anna Kendrick i Rebel Wilson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu „Pitch Perfect 3 – Na putu do zvijezda“, nastavku blockbuster hita iz 2015. koji je imao najbolje otvaranje igranog mjuzikla svih vremena. Željno očekivani nastavak predvode producenti ovog serijala, Paul Brooks iz Gold Circle Entertainment i Max Handelman i Elizabeth Banks iz Brownstone Productions. Film će režirati Trish Sie („Uhvati ritam 5“).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno