Zabava

Filmovi “Viktorija i Abdul” i “Ponovo kod kuće” sutra u kinima širom BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Filmovi “Viktorija i Abdul” i “Ponovo kod kuće” sutra u kinima širom BiH – Veliko nam je zadovoljstvo u ime distributerske kuće Una film da vas obavjestimo da od sutra, 21. septembra, u kina širom BiH stižu dva nova filma, “VIKTORIJA I ABDUL” i “PONOVO KOD KUĆE”!

Film “VIKTORIJA I ABDUL” (VICTORIA AND ABDUL Nevjerovatna istinita priča o neočekivanom prijateljstvu u poznim godinama vladavine kraljice Victorie (oskarovka JudiDench). Kad Abdul Karim(Ali Fazal),mladislužbenik, doputuje izIndije da bi učestvovao na Zlatnom jubileju kraljice, iznenadit će se kad shvati da je osvojio naklonost kraljice. Dok kraljica preispituje stege svoje dugogodišnje pozicije, njih dvoje će sklopiti nevjerovatan, ali odan savez koji će njen bliski krug ljudi pokušati da uništi. Kako se prijateljstvo bude produbljivalo, kraljica će početi da uviđa svijet koji se mijenja kroz tuđe oči i s radošću će povratiti svoju ljudskost.

Trejler filma “Viktorija i Abdul” možete pogledati putem linka:

Svježe razvedena od svog muža (Michael Sheen), Alice odlučuje da započne sa novim načinom života i seli se u rodni grad Los Angeles, sa svoje dvije mlade kćerke. Tokom izlaska povodom njenog četrdesetog rođendana, Alice upoznaje tri ambicioznamlada filmska producenta kojima je potreban krov nad glavom. Alice dozvoljava ovim momcima da se privremeno usele kod nje, međutim njihov dogovor dobija neočekivani obrt. Nova nevjerovatna porodica i svježa romansa, bit će u krizi kada se Alicein bivši muž, pojavi sa koferom u rukama. PONOVO KOD KUĆE je priča o ljubavi, prijateljstvu i porodici koju gradimo. Ovaj film takođe prenosi jednu izuzetno važnu životnu poruku – Život iznova nije za početnike.

Trejler filma “Ponovo kod kuće” možete pogledati putem linka:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno