Zabava

Od 28. septembra u Multiplexu Ekran psihološki triler “MAMA!” i sportska drama “BORG/MCENROE”

Od 28. septembra u Multiplexu Ekran psihološki triler “MAMA!” i sportska drama “BORG/MCENROE” – Psihološki triler koji će vas natjerati na mnoga razmišljanja “MAMA!” i sportska dokumentarna drama o dvije teniske legende “BORG/MCENROE”od 28. septembra u Multiplexu Ekran Zenica

MAMA! (MOTHER!)

Najplaćenija holivudska glumica Jennifer Lawrence ove jeseni će se pojaviti u novom filmu “Mother” (Majka) koji na prvi pogled ima uznemirujuću najavu s obzirom na to da je na plakatu za film prikazana ilustracija krvave Jennifer koja u rukama drži iščupano srce. Film je režirao Darren Aronofsky koji je zaslužan i za filmove “Black Swan” i “Requiem for a Dream”. Ilustraciju koja je uznemirila fanove poznate glumice radio je renomirani tajvanski umjetnik James Jean. Veza ljubavnog para bit će na testu kada im u posjetu dođu nezvani gosti i naruše im mir i harmoniju života.

Termini projekcija svaki dan od: 18:00 i 20:30 sati

Trailer filma “Mama!” možete pogledati na linku:

BORG/MCENROE (BORG vs MCENROE)

Film prati razvoj karijera dviju teniskih legendi, Björna Borga i Johna McEnroea, a fokusira se na rivalstvo koje je vrhunac doseglo za vrijeme slavnog finala Wimbledona 1980. godine. Bilo je to rivalstvo dvaju apsolutno različitih temperamenata. Borg je bio dešnjak, ravnodušan i smiren, a McEnroe ljevoruk, zanesen i eksplozivan. Publika je voljela Borga dok je McEnroe bio negativac. McEnroe je bio vatra, Borg je bio led, a njihov odnos definirao je rivalstvo u sportu. Zahvaljujući ovoj dvojici, tenis je 80-ih godina doživio procvat, a njihovi mečevi zauvijek će ostati zapamćeni kao klasici.

Termini projekcija svaki dan od: 20:00 sati

Trailer filma “Borg/McEnroe” možete pogledati na linku:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem