Pisma prijateljstva

Pisma prijateljstva – projekat CINK Kruševac i UG Zenicablog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pisma prijateljstva – projekat CINK Kruševac i UG Zenicablog  – Centar za istraživačko novinarstvo Kruševac – CINK (Srbija) i UG i portal Zenicablog su započeli projekat “Pisma prijateljstva” koji zajednički realizuju. Najavna press konferencija se održava u Kruševcu (Srbija) u četvrtak, 17. januara, a naredne sedmice projekat će biti predstavljen i u Zenici.

Slaviša Milenković, predsednik Centra za istraživačko novinarstvo Kruševac – CINK kaže da se projekat “Pisma prijateljstva” realizuje u okviru velikog projekta “Podijeljena prošlost – zajednička budućnost” koji finansira Evropska unija preko Omladinskog komunikativnog centra iz Banja Luke.

“Podijeljena prošlost – zajednička budućnost” je projekat koji sprovodi konzorcijum od 18 partnera (sedam korisnika IPA zemlje plus Slovenija, Hrvatska, Austrija i Holandija). Projektni konzorcijum uključuje organizacije civilnog društva, istraživačke institute, fondacije, resurs  centre i Erasmus NA i 13 pridruženih poslovnih partnera. Trajanje projekta je 48 mjeseci od 1. januara 2016.

Više u narednim danima



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno