Košarka

Ovog četvrtka finale Kupa SISTEM A za žene ŽKK RMU Banovići – KK Jumper Taurus

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pobjedom u finalu Kupa ZDK nad gradskim rivalom KŽK Čelik (72:58) i osvajanjem Kupa ZDK, košarkašice KK Jumper su se plasirale u finale Kupa Sistema A. Drugi finalista je ekipa ŽKK RMU Banovići nakon pobjede protiv ŽKK Play Off u polufinalu rezultatom 79:75.

Domaćin finala Kupa Sistema A (finale Kupa FBiH) je ekipa ŽKK RMU Banovići.

Utakmica je na rasporedu ovog četvrtka, 08.2.2024.godine u sportskoj dvorani Banovići od 20,15 sati.

Na oficijelnoj facebook stranici KK Jumper su objavili specijalnu ponudu za ovu utakmicu:

-Specijalna ponuda za vjerne navijače KK Jumper Taurus!

Dragi navijači, u znak zahvalnosti za vašu neumornu podršku, KK Jumper Taurus sa zadovoljstvom najavljuje BESPLATAN PREVOZ za sve koji žele prisustvovati i podržati naš klub na finalu Kupa SISTEM A za žene ovog četvrtka!

Finalna utakmica: ŽKK RMU Banovići vs KK Jumper Taurus, četvrtak 20:15 sati, Sportska dvorana Banovići, polazak sa parkinga Arene u 17:30 sati, broj mjesta ograničeno na 50.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da budete dio košarkaške groznice i zajedno slavimo naš put do trofeja!  Kako se prijaviti?

Samo ostavite komentar ispod ove objave sa riječima “IDEM” i osigurajte svoje mjesto za besplatan prevoz do mjesta događaja!

Budimo zajedno u ovom ključnom trenutku i pokažimo snagu našeg timskog duha. Dođite podržati KK Jumper Taurus na putu do pobjede!  Baš je super biti Jumper!

Pehar i plakete za osvojeno 1. i 2. mjesto najuspješnijih ekipa FBiH bit će uručeni odmah nakon završetka velikog finala kao i medalje za obje ekipe, finaliste Kupa BiH.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno