Nogomet

Ove subote prozivka u NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ove subote prozivka u NK Čelik – Kao što smo već objavili, novi šef stručnog štaba NK Čelik je Slaven Musa (Link: https://www.zenicablog.com/zvanicno-slaven-musa-novi-trener-nk-celik/).

Za subotu 13.januara 2018.godine u 15,30 sati zakazana je press konferencija na kojoj će prisutnim obratiti stručni štab, a na zahtjev novog šefa štaba, Jasmin Džidić i Asim Hrnjić obavljaće dužnost pomoćnih trenera, dok je trener golmana Goran Brašnić.

Novi trener zeničkog tima okupiće ekipu u subotu. Musa će na Bilinom polju izvršiti prozivku nogometaša i predstaviće plan priprema, ali istog dana će se, vjerovatno, zahvaliti nekolicini nogometaša na koje neće računati u narednoj polusezoni.

Ovaj stručnjak je četvrti trener zeničkog tima u ovoj sezoni nakon Kemala Hafizovića, Elvedina Beganovića i Vinka Divkovića.
Čelik nakon prvog dijela sezone zauzima pretposljednje 11. mjesto na tabeli Premijer lige BiH. Osvojili su samo 10 bodova i mnogi su ovu ekipu, uz Vitez, već otpisali u borbi za opstanak.

Međutim, cilj svih u klubu je opstanak među najboljim ekipama u BiH. To je jedan jedini zadatak, koji je težak, ali ne i nemoguć.
Zeničani bi trebali angažovati pojačanja. Očekuje se da klub dobije nekoliko zvučnih pojačanja, a nova lica bi se trebala pojaviti već na prozivci.

Kao eventualna pojačanja od ranije se spominju imena nekolicine igrača: Krpić, Rustemović, Musić, Bureković, Đelmić, Nikolić i drugi. Hoće li neko od njih završiti na Bilinom polju saznaće se već na prozivci ili eventualno u narednih nekoliko dana.

Prvi dio priprema, prema najavama, Zeničani će odraditi u Zenici do 22. januara, a onda odmah putuju u Antaliju u Turskoj, gdje će ostati do 4. februara.

E.Imamović
Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno