Nogomet

Zvanično: Slaven Musa novi trener NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zvanično: Slaven Musa novi trener NK Čelik –  Mostarski stručnjak potpisao je ugovor do kraja sezone, a osnovni cilj jeste opstanak kluba u Premijer ligi BiH. Slaven Musa je nakon Kemala Hafizovića, Elvedina Beganovića i Vinka Divkovića već četvrti trener Čelika u ovoj sezoni. Svi se nadaju da će ovaj stručnjak i okončati sezonu na Bilinom polju, s uspješnim završetkom, odnosno opstankom crno-crvenih u Premijer ligi.

Musa je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio Branitelj, Zrinjski, Široki Brijeg, Vitez i Gošk. Slovi kao trener koji odlično poznaje prilike u bh. nogometu, a posebno u Premijer ligi. Čelik će do kraja sedmice krenuti s pripremama za nastavak sezone, prvi dio priprema biće u Zenici, dok je 22 ili 23. januara planiran odlazak u Antaliju, gdje bi ekspedicija Zeničana trebala ostati 10-ak dana. U narednim danima očekuje se i dolazak pojačanja na Bilino polje, a kao što smo već pisali na dugoj listi pojačanja su: Krpić, Rustemović, Škahić, Galešić, Gojković, Bureković, Nikolić, Bekrić…

“Primarni i osnovni cilj nam je opstanak u ligi, meni je zadovoljstvo i čast što sam dio ove priče, te odmah počinjemo raditi. Već se pregovara sa dosta igrača tako da očekujem da ćemo biti igrački dosta jači nego što smo bili u prvom dijelu i da ćemo svi zajedno ostvariti naš cilj”, rekao je Musa. Na zahtjev novog Šefa, Jasmin Đidić je novi pomoćni trener, te Asim Hrnjić, dok je trener golmana Goran Brašnić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno