Nogomet

Nemanja Anđušić do kraja sezone na posudbi u NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nemanja Anđušić do kraja sezone na posudbi u NK Čelik – Mladi ofanzivac Fudbalskog kluba Sarajevo, Nemanja Anđušić, do kraja takmičarske sezone 2017/18 boravit će na posudbi u redovima Nogometnog kluba Čelik. Dvadesetjednogodišnji krilni napadač priključit će se sutra pripremama kluba iz Zenice za nastavak sezone, a a pomenuti fudbaler odlazi na posudbu kako bi sakupio veću minutažu u proljetnom dijelu sezone.

Naš mladi igrač odigrao je u prvom dijelu takmičenja pet zvaničnih utakmica u dresu Fudbalskog kluba Sarajevo  i ukupno je na terenu proveo 131 minuta. Anđušić je u posljednji šest mjeseci odigrao i dvije utakmice za U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a u Čeliku će pojačati konkurenciju i sigurno podići kvalitet na krilnim pozicijama u borbi kluba iz Zenice za opstanak u premijerligaškom takmičenju.

Nemanji Anđušiću želimo puno sreće u predstojećoj polusezoni u redovima NK Čelik. FK Sarajevo



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno