Rekreacija

Ove nedjelje Prvi memorijalni turnir u malom nogometu u Vranduku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ove nedjelje Prvi memorijalni turnir u malom nogometu u Vranduku – U nedjelju 09.6.2019.godine, džemat Vranduk i Mjesna zajednica (MZ) Vranduk organizuju 1.Memorijalni turnir u malom nogometu u znak sjećanja na svoje poginule i umrle mještane (Ferid Šehić, Nihad Šehić, Sejo Mujezinović-Prga, Mirnes Muratović, Ibrahim Begić-Ibre, Enes Begić i drugi).

Prijave i učešće samo za ekipe MZ Vranduk, MZ Koprivna i MZ Gladovići, a turnir se održava na poligonu u Novom Vranduku. Prijave ekipa na broj 061/ 629 810, Zaim Begić.

Nagrada za 1.mjesto je pehar i diploma, za drugo i treće mjesto diplome, te diplome za najboljeg igrača, golmana i strijelca turnira. Poslije turnira je predviđeno druženje ekipa uz jelo i piće.

-Podržite svojim dolaskom jedan lijep projekat, prije svega zbog druženja, kojeg je danas sve manje nažalost -, kažu iz organizacije turnira.

E.Imamović; Foto arhiva + plakat



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno