Rekreacija

FOTO: Rasplet grupa C i D, Večeras utakmice Knock-Out faze

FOTO: Rasplet grupa C i D, Večeras utakmice Knock-Out faze – U dvorani Bilmišće se tražilo mjesto više za rasplet preostalih grupa C i D. Pored šest utakmica ove dvije grupe, na rasporedu je bila i jedna utakmica Knock out faze a sve to doprinosi odličnim futsal predstavama tokom ramazanskih noći u režiji Ramazanske lige.

Za prolaz dalje u Knock out fazu iz Grupa C i D se borilo šest ekipa a proći su mogle samo četiri. Prisutni su mogli vidjeti odlične utakmice a nakon dva remija, dva izvođenja penala su dala bolje u međusobnim duelima.

U grupama C i D postignuti su sljedeći rezultati:

Donja Vraca – Donja Gračanica Juniori 2:0

Ensar – Sejmen 1:1 (Sejmen bolji u izvođenju penala)

Čaršija – Donja Vraca 3:3 (Donja Vraca bolja u izvođenju penala)

Gornja Zenica – Ensar 3:2

Donja Gračanica Juniori – Čaršija 1:3

Sejmen – Gornja Zenica 1:0

Tako da je na prvom mjestu grupe C ekipa Donja Vraca koju prati ekipa Čaršija dok je poredak u grupi D Sejmen pa Gornja Zenica. U prvoj utakmici Knock out faze dobili smo i prvog učesnika Final 6 a to je ekipa Pridražića koja je pobjedom od 1:0 nad ekipom Blatuša osigurala svoje mjesto u nastavku takmičenja i susret sa pobjednikom utakmice Potok – Imperia. Donosimo vam parove Knock out faze za subotu 18.5.2019. koja počinje od 23:10 u dvorani Bilmišće:

Trgovišće – Hadžimazića Han

Potok – Imperia

Lokvine – Nur Han

Čaršija – Sejmen

Donja Vraca – Gornja Zenica

Pozivamo vas da dođete i prisustvujete odličnoj atmosferi i odličnim utakmicama kroz takmičenje Ramazanska Liga, ulaz je besplatan!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem