Zenica

Otvorenje “NER-FIT” Zenica: Robna kuća “Bosanka” petak 8:30h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Otvorenje “NER-FIT” Zenica: Robna kuća “Bosanka” petak 8:30h – OTVORENJE!

UDRUŽENJE ZA „SPORT NER –FIT“ U CENTRU GRADA SA VELIKIM KARDIO PROGRAMOM, LJUBAZNIM OSOBLJEM, RAZNOVRSNIM SADRŽAJIMA!!!!

Kako smo i najavili sutra 04.01.2019. godine (petak) u 8:30 sati svoja vrata novoopremljenog prostora u centru grada Zenice otvara Udruženje za sport „NER-FIT“ ZENICA.

Nalazimo se na III spratu Robne kuće Bosanka – VF Komerc

Misija i Vizija NER FIT-a  je inspirisati, pomoći, ostvariti Vaše želje za boljim i kvalitetnijim životom kroz organizovanje individualnih i grupnih treninga, radionica za grupe sa tehnikama vježbanja donjeg i gornjeg dijela tijela ili radionice kettlebell treniga, a sve pod vodstvom certificiranih trenera i još mnogo toga.

„NER FIT“ nudi razne vrste grupnih i personalnih treninga, razne promo akcije za stare i nove članove FITNESS STUDIA, posebno kreirane tromjesečne, šestomjesečne i godišnje članarine, nagrade za članove koji nam se pridruže u januaru, nagradne igre, a posebno promovišemo kutak za Vašu djecu koja će uživati dok Vi trenirate sa nizom kreativnih igara, tako da više nemate izgovor da ne vježbate,  kao i još mnogo iznenađenja.

Posebna ponuda cijena za firme, sindikate i veće grupe, te za poslodavce koji žele nešto da kreativno poklone svojim uposlenicima – članarina u NER FIT-u je idealna za ulazak u Novu godinu.

PRIDRUŽITE NAM SE SUTRA ČEKAJU VAS MNOGA IZNENAĐENJA!!!!

>>>>>>DOĐITE DA SE DRUŽIMO>>>>>>



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno