Zenica

„Jedan slatkiši jedno dijete“ razlog prikupljenih 13.740 KM za mališane

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

„Jedan slatkiši jedno dijete“ razlog prikupljenih 13.740KM za mališane – Mreža Vijeća Učenika Zeničko-dobojskog kantona  je kao i svake godine uspješno realizovala tradicionalnu aktivnost “Jedan slatkiš jedno dijete“.

Vijeća Učenika su tokom cijelog mjeseca decembra vrijedno radila na prikupljanju sredstava i planirajući koga i na koji način usrećiti u ovim prazničnim danima. Ove godine srednjoškolci su podijelili na nivou ZDK 1.304 paketića, a ukupna vrijednost prikupljenih paketića iznosila je  13.740 KM .

-„MreVUK ZDK je ove godine prikupio 13.740 KM i 1304 paketića. Ovo su ogromne cifre obzirom da su glavni izvori finansiranja bili sami srednjoškolci i aktivnosti koje su oni sprovodili a vezane su za akciju “Jedan slatkiš jedno dijete”. Ja im se ovom prilikom zahvaljujem na ogromnoj podršci i na razumijevanju društvene odgovornosti koja ne bi trebala da zaobilazi nikoga, ma koliko godina on imao“ rekao je predsjednik mreVUK ZDK, Tarik Halilović.

Srednjoškolci ZDK svake godine sebi za cilj daju da izmame veći broj osmijeha narednih godina, pa tako i ove. Nadaju se da će narednih godina ovu aktivnost podići na još veći nivo, u svrhu onih kojima je potrebno malo za osmijeh.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno