Biznis

Otvorene prijave za Platformu ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Otvorene prijave za Platformu ZDK – Mjesec juli osim konferencije u Sarajevo obilježit će i konferencija u Zenici, koja će se održati 30.07. 2020. godine u Hotelu Dubrovnik sa početkom u 09:00h u okviru projekta „Platforma za nisko-karbonski urbani razvoj FBiH“, u organizaciji udruženja Energis i Fonda za zaštitu okoliša FBiH.

Cilj projekta je postavljenje osnova za pokretanje koncepta nisko-karbonskog urbanog razvoja kroz promociju sigurnih, inovativnih i čistih tehnoloških rješenja uz smanjenje emisije stakleničkih plinova.

Na konferenciji će se analizirati stanje urbanih zona na području FBiH, dati potencijalna rješenja gorućih problema u oblasti energetike, upravljanja otpadom i saobraćaja kroz integraciju pametnog grada, te potaći diskusije među ključnim akterima u cilju otvaranja prilike za unaprjeđenje kantona u FBiH.

Konferencija je namijenjena za predstavike vlasti, predstavnike visoko obrazovnih institucija, predstavnike internacionalnih organizacija, ambasada, privatnog i nevladinog sektora.

Prijave su otvorene putem linka: http://skr.rs/9DA.

: Za sve one, koji će fizički biti prisutni, želimo da naglasimo da ćemo kao organizator, poduzeti sve mjere zaštite i kontrole učesnika, a potrebne i prilagođene trenutnoj situaciji u borbi protiv širenja virusa COVID – 19.

Sponzori projekta: Westport Consulting,

LANACO,

Fabrika Cementa Lukavac



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno