Zenica

Otvoren obnovljeni Cabaret club

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je u zgradi Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, svečano otvoren Cabaret club u sasvim novom ruhu.

Iza cijelog projekta stoje dva brata Ivan I Andrija Petrović. Poučeni višegodisnjim iskustvom, odlučili su da pored bogate gastronomske ponude, prostor upotpune I raznim dešavanjima.

Za novembar najavljuju stalne izvedbe poetskih, tematskih kao I književnih večeri, pračenih zvucima maestra na klaviru. Također već za 12-ti mjesec najavljuju manifestaciju Snježna kraljica, koja će trajati 15 dana, uz bogat kulturoloski program. Cabaret club krasit će, u stalnoj postavci, umjetnička djela Hilme Kahrica-Hilsa te Zdene Saric-Pisker, kao I dva sačuvana remek djela neprocjenjive vrijednosti, zeničkog umjetnika Stjepana koji nažalost nije više sa nama.

Braća Petrović ce težiti da grad Zenica dobije jedan kultni objekat, te Zeničanima donesu nešto sasvim novo na ovim prostorima.Kako je sinoć bilo na otvorenju, možete pogledati u galeriji fotografija:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno