Biznis

Otvaranje Sport Reality radnje u Zenici

Otvaranje Sport Reality radnje u Zenici
Otvaranje Sport Reality radnje u Zenici
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Otvaranje Sport Reality radnje u Zenici- Sport Reality poziva sve Zeničane da 14. marta 2016. godine prisustvuju velikom otvaranju Sport Reality prodavnice u Tržnom centru “Džananović”.

Za sve svoje drage kupce smo na dan otvaranja pripremili poklone iznenađenja i 20% popusta na cjelokupan asortiman!

Maloprodajni lanac Sprot Reality je do sada otvorio dva maloprodajna objekta u Banja Luci, u kojima je ponuđen širok asortiman garderobe koja je podijeljena u nekoliko različitih sportskih linija – za žene, muškarce, tinejdžere i djecu. Sport Reality je osmišljen sa ciljlem da prati sportski i urbani stil svojih kupaca uz nastojanje da se postigne idealan odnos kvaliteta i cijene.

Za svoje kupce smo pripremili bogatu ponudu sportske odjeće i obuće poznatih svjetskih brendova kao što su Nike, Adidas, Reebook, Converse, Carrera, Ellesse, Diadora i dr.

Nakon prodavnica u Banja Luci i Zenici, u još nekoliko gradova Bosne i Hercegovine će biti otvorene prodavnice ovog brenda.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno