Biznis

Foto: selfie sa Enisom, doktorom za brašno

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: selfie sa Enisom, doktorom za brašno – Enis Bešlagić, Doktor za brašno danas je “pucao selfije” sa svim Zeničanima i gotima grada koji su od 15 sati boravili u Bingu u Lukovom polju.

Uokviru promotivne akcije sarajevskog Klasa, megapopularni sarajevsko-tešanjski glumac družio se, potpisivao, fotografisao i razgovarao sa  kupcima Klasa, ali i drugih proizvoda u TC Bingo. Promovirani su i drugi proizvodi, brendovi i kompanije AS grupacije, poput Zlatne džezve, Sprinda, Vispaka, Tiru-lilu i drugih proizvoda. Svi oni koji su kupili Klasovo brašno od 25 kg, učestvovali su u dvostrukoj nagradnoj igri. Okrečući “kotač sreće” dobili su neki od poklon paketa, a uz to učestvuju i u dodatnom izvlačenju sa bogatim fondom nagrada. 

-Nakon uspješne realizovane kampanje i promocije kvalitete Klasovog brašna odlučili smo se ovu kampanju nastaviti i kao jedan vid nagrade našim vjernim kupcima i potrošačima dovesti vašeg i našeg Doktora za brašno Enisa Bešlagića na lice mjesta, druženje i fotografisanje sa svim našim kupcima i potrošačima. Danas u Zenici, sutra u Bingu Stup, u ponedjeljak u Lukavcu, a u srijedu u Bihaću.
Ovo je jedan u nizu događaja koje planiramo održavati sa našim Doktorom za brašno, kao vid zahvale potrošačima što su vjerni Klasu, Bingu i svim domaćim kompanijama i brendovima. Jedino ako vjerujemo domaćim kompanijama kao što su AS Group, Klas, Bingo i drugi, onda možemo naprijed, rekao je za Zenicablog Haris Škiljo, brend menadžer Klasa za brašno.

Dio druženja proveli smo sa Enisom i Zeničanima, što možete vidjeti iz foto-galerije:

 

Više na

Posted by Zenicablog on 11. Mart 2016



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno