Nogomet

Olimpijac, golgeter, komšija: Aleksandar Đurić podržao Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U posjeti klubu boravio je Aleksandar Đurić, legenda i bivši fudbalski reprezentativac Singapura koji je u 53 utakmice postigao 24 gola a u profesionalnoj karijeri mrežu zatresao više od 400 puta širom svijeta.

Rodom iz Doboja, Aleksandar je i olimpijac Bosne i Hercegovine u kajaku kada je na Olimpijske igre u Barceloni 1992. god. doputovao autostopiranjem iz Mađarske kako bi predstavio svoju zemlju. Životnu priču objavio je u autobiografiji “Beyond Borders” (eng. “Dalje od granica”).

Aleksandar je danas zadužen za strateški razvoj fudbala u cijelom Singapuru kao jedan od glavnih odgovornih u Sport Singapore te je s predstavnicima NK Čelik razgovarao o najnovijim trendovima i inovacijama u ovoj visokorazvijenoj zemlji.

Našem dobojsko-singapurskom komšiji Aleksandru NK Čelik Zenica želi mnogo sreće u karijeri i nadolazećoj utakmici protiv legendi engleske Premier League u kojoj se nadamo novim golovima.

Neka se ponose Doboj, Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine i Football Association of Singapore

#samocelik⚫ NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno