Nogomet

Apsurd: Bh. reprezentativka u Zenici navijala protiv svoje države

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Futsal reprezentativka Bosne i Hercegovine Sara Brkić iznenadila je bh. sportsku javnost javnom podrškom ženskoj selekciji Švedske koja je ubjedljivo savladala BiH danas u Zenici rezultatom 0-5.

Sara Brkić je kraći period igrala u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za ekipu Iskre iz Bugojna, nakon čega je otišla u Švedsku i igrala amaterski futsal, prenose Sportske.ba.

Jučer je javno putem svog Instagram profila podržala selekciju Švedske u utakmici protiv reprezentacije BiH, iste one reprezentacije za koju nastupa u futsalu. Da nije ironično, bilo bi smiješno.

Sara Brkić je navijala za Švedsku i pjevala protiv reprezentacije BiH.

Osnivanjem futsal reprezentacije BiH dobila je poziv reprezentacije, gdje postaje standardna članica.

Trenutno nema dostupnih informacija da li u Švedskoj igra futsal, ali znamo da nije na profesionalnom nivou. Kada će se ponovo okupiti futsal reprezentacija BiH nije poznato, ali sigurno se postavlja pitanje da li se nakon ovoga treba više naći na spisku reprezentacije.

(Ajdin B. source.ba)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno