Košarka

OKK Čelik ponovo u trenažnom procesu

OKK Čelik ponovo u trenažnom procesu – Nakon kraće pauze zbog novogodišnjih praznika, košarkaši Čelika od juče su ponovo u trenažnom procesu. Trener Armel Mujaković sa ekipom radi dva puta dnevno u Areni Zenica. Čelik je prvi dio sezone okončao sa omjerom od šest pobjeda i četiri poraza i sa 16 bodova – trenutno je peti na tabeli.

U nastavku A1 lige uprava i stručni štab planiraju minimalno dva pojačanja. Od ranije sa ekipom je 23-godišnji playmeker Benjamin Fejzagić. U toku su pregovori sa centrom Namikom Varupom, igračem košarkaškog kluba Travnik. Drugi dio sezone u A1 ligi nastavlja se 21.januara utakmicama 12. kola. Čelik će u derbi susretu ugostiti drugoplasiranu ekipu Vogošće. Do ovog susreta trener Armel Mujaković planira odigrati najmanje dvije kontrolne utakmice, a imena protivnika još nisu poznata.    (M.P. RTVZE)

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...