Košarka

Uzorne sestre Amila i Lamija Kahriman

Uzorne sestre Amila i Lamija Kahriman
Uzorne sestre Amila i Lamija Kahriman

Uzorne sestre Amila i Lamija Kahriman- Sa ponosom, ukratko vam predstavljamo sestre Amilu i Lamiju Kahriman. Ono što je zanimljivo je da su one bliznakinje rođene 2002. godine i nastupaju za žensku kadetsku selekciju KK Kengur Zenica.

Posebno ističu njihovu posvećenost prema treningu i samom radu, jer one putuju na svaki trening 22 kilometra, što predstavlja veliku ljubav prema košarci. Sigurno još jedan svijetli primjer rada u klubu KK Kengur, jer osim što imaju veliku ljubav prema košarci one su i u školi odlične učenice. Organizuju svoje vrijeme na pravi način i sigurno da će im se to u budućnosti vratiti na pravi način, ističu u KK Kengur Zenica.

E.Imamović
Foto KK Kengur

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...