Košarka

OKK Čelik – KK Lukavac nedjelja u 16h

Armin Avdibegović i trener Damir Zeljković na pressu
Armin Avdibegović i trener Damir Zeljković na pressu
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OKK Čelik – KK Lukavac (nedjelja u 16 sati) – Press u OKK „Čelik” pred 5.kolo A-1 lige KSBiH. U prostorijama omladinskog košarkaškog kluba “Čelik” (OKK “Čelik”), danas je održana konferencija za medije. Povod za press je utakmica 5.kola A-1 lige KSBiH, sezona 2015/2016, u kojoj je zenički OKK Čelik domaćin ekipi KK Lukavac iz Lukavca.

Utakmica OKK Čelik – KK Lukavac na rasporedu je u nedjelju 15.novembra 2015.godine u Areni Zenica, sa početkom u 16 sati. Ulaz je 2 KM. Prisutnim novinarima obratili su se: Damir Zeljković, šef struke u OKK Čelik i Armin Avdibegović, košarkaš. Šef stručnog štaba, Damir Zeljković, osvrnuo se na četiri odigrana prvenstvena kola u A1 ligi i istakao zadovoljstvo rezultatima, koji su i premašili očekivanja za ovu mladu ekipu. Ističe da je svaka utakmica važna i da na svakoj utakmici važan dobar pristup. Zeljković kaže da njegovi momci mogu igrati ovu ligu i da ne treba nikoga od ekipa previše respektovati.

U vezi narednog protivnika, ekipe Lukavca u Areni, trener Zeljković kaže da su oni lideri na tabeli, iako su novi u A1 ligi. Ističe lidera u ekipi Lukavca, Mirnesa Islamovića, ali ise nada da će uz podršku sa tribina ostvariti novu, četvrtu pobjedu u prvenstvu.

Najiskusniji prvotimac u ovoj ekipi Čelika, uvijek borben i zahvalan u ekipi, Armin Avdibegović, pohvalio je svoje mlade kolege u ekipi i da je većina njih tek prešla iz juniora u seniorski sastav. Ističe dobar rad na treninzima, slogu u ekipi. Kaže da igraju u najboljem sportskom objektu u BiH, Areni Zenica, i nada se da će svojim igrama privući publiku na utakmice. Očekuje dobru igru, podršku iz gledališta i nada se novoj pobjedi nad liderom prvenstva.

Da ponovimo, utakmica OKK Čelik – KK Lukavac na rasporedu je u nedjelju 15.novembra 2015. godine u Areni Zenica, sa početkom u 16 sati. Ulaz je 2 KM.

Pozivamo sve ljubitelje sporta, a naročito muške košarke, da dođu u nedjelju u ARENU ZENICA (16h) i da podrže ove mlade košarkaše OKK Čelik u novoj sezoni prvenstva i novom početku kluba.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno