Naše

Ograda na nadvožnjaku kod Arene još uvijek “čeka” nadležne za popravak

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ograda na nadvožnjaku kod Arene još uvijek “čeka” nadležne za popravak – U većini administrativnih procedura za dobijanje informacija rok je 15 dana. Mi smo taj period “sačekali”, prije objave fotografija, koja nem u posljednjih (najmanje) pola mjeseca šalju sugrađani.

-Ovo je ograda na nadvožnjaku u Aleji šehida koja je oštećena već 10-tak dana i niko ne poduzima ništa, napisao nam je M. K. u utorak ..

-Svi mi gledamo malu djecu kako trčkaraju, jer treba da neko nastrada da bi oni poduzeli nešto … Nadam se da možete nešto vi poduzeti … Da napišete neki članak ne bi li neko poduzeo nešto pa makar trake da se stave, pisali su nam sugrađani.

Ono što mi možemo učiniti jeste da javno upozorimo nadležne za popravak ograde, vjerovatno oštećene u nekoj od čestih saobraćajki na ovoj lokaciji, nedaleko od Arene.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno