Nogomet

Oglasio se trener Čelika: Neka vam na čast idu suze ove djece

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FK Tuzla City je sa 1:0 savladao Čelik i plasirao se u juniorsku Premijer ligu BiH.  Bilo je dosta bure nakon finalnog meča završnice Omladinske lige FBiH, a oglasio se i jedan od trenera juniorske ekipe Čelika i bivsi bh. reprezentativac Adis Nurković.

“Šta reći nakon samo par sati utakmice u kojoj su ova djeca živjela svoj san, za njega se borila časno i pošteno. Borili su se za sebe, za čast i ljubav onog sto najviše vole, nogomet! Borili su se i igrali za NK Čelik Zenica koji vole, klub koji je od njihovog rođenja dio i put života. Na tom putu ostvarenja njihovog sna se ne nađe protivnik u fudbalu već onaj koji je sve osim toga”, napisao je Nurković na svom FB profilu i dodao:

“Neka su im suze ove djece nakon utakmice na čast koju očito nemaju. Ne gospodo, ljubav prema klubu se nd  kupuje, sa njom se rodiš i umireš. Momci hvala vam za svaku tu suzu, za svaku kap znoja, za svaki udarac, poniženje koje ste istrpili danas zbog nama najdražeg kluba. Glavu gore i ponosno nastavite da nosite taj grb na srcu. Danas ste pokazali da ga zaslužujete.” Podsjetimo Tuzlaci su slavili golom Pašića u iz osme minute meča. Sportsport.ba

Detaljan izvještaj i informaciju o četiri crvena kartona za Čelik pročitajte NA OVOM LINKU.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno