Zenica

Održana skupština UG za borbu protiv šećerne bolesti Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Održana je izvještajno-izborna skupština UG za borbu protiv šećerne bolesti Zenica.
Na istoj je bilo prisutno 22 delegata propisano Statutom.
Nakon izabranog Radnog predsjednistva kojim je presjedavao Ibrahim Delibašiž,  kao predsjednik uz dva člana istog, predloženi ovjerivači zapisnika i zapisničar, pročitanog, predloženog Dnevnog reda prešlo se na izglasavanje istog.
Dnevni red u predloženoj formi izglasan je jednoglasno.
Pod tačkom 1. iznesen je izvještaj o radu udruženja za period 2019 i 2020. godina, usvojen izvještaj o završnom računu bilans stanja i uspjeha za pomenute periode, kontrolisan i usvojen od Nadzornog odbora. Također, predložen je Plan rada, financijski plan za naredni period.
Skupština je isti usvojila jednoglasno.
Pod tačkom 2. razmatralo se o promijeni rukovodećih struktura u udruženju, tako da je potvrđeno da dosadasnji rad Upravnog odbora naišao na podršku u dosadašnjem radu.
Jedina izmjena bila je da na čelo Upravnog odbora se imenuje gospodin dr. Zoran Berberović kao predsjednik istog uz dosadašnje članove uz mogućnost i kooptiranje novih članova.
Ova tačka pored diskusija i prijedloga izglasana je jednoglasno.
Pod tačkom  3. bila su Tekuća pitanja ili tačka Razno gdje su predloženi i usvojeni prijedlozi o budužem boljem radu Udruženja dijabetičara Zenica.
Skupština je zavrsila svoj rad u 20:10 sati.
Udruženja dijabetičara Zenica


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno