Zenica

FOTO: Sjajan zajednički projekat učenika Srednje mješovite škole “Mladost” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Sjajan zajednički projekat učenika Srednje mješovite škole “Mladost” Zenica- U Zenici su učenici Srednje mješovite škole „Mladost“ učestvovali u velikom projektu uređenja svoje škole i u projektu proizvodnje radnih odijela.

“Učenici građevinske struke naše škole su uz nadzor profesora praktične nastave radili na uređenju škole. Oni su aktivno učestvovali na uređenju „Eko učionice“, kabineta za tekstilnu struku, kabineta za građevinsku struku, te održavanju zelenih površina oko škole. Učenici su bili jako vrijedni i odgovorni te pokazali zainteresovanost za rad u okviru građevinske struke” izjavio je direktor škole Nihad Kamenjaković.

Ovo zalaganje su prepoznali učenici tekstilne struke, te  su u dogovoru sa svojim profesorima htjeli da nagrade vrijedne učenike građevinske struke. Njihov prijedlog je bio da im skroje radna odijela. Menadžment škole i profesori su nabavili potreban materijal i pomogli „tekstilcima“ u realizaciji njihove ideje.

Danas 22.10.2021.  su im uručili poklone u znak zahvalnosti.

“Ovo je lijep  primjer primjene struke za društveno koristan rad, kao i međusobnog uvažavanja učenika” dodao je direktor Kamenjaković.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno