Rekreacija

Održana peta Tajanova transverzala

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uživajući žuboru rijeke Rogačice, branju šumskih jagoda koje su mamile učesnike za branje, te cvrkutu šumskih ptica, prelijepi pašnjaci na Pašincu i izvori pitke vode učesnici planinarske transverzale su uživali u prirodnim ljepotama planine Lisac.

Poslije dugog hodanja i dolaskom do planinarskog doma Lisac učesnike je organizator dočekao toplim planinskim čajem i grahom. Podjelom zahvalnica i nagrada najstarijijim i najmlađim učesnicima završena je još jedna uspješna planinarska manifestacija.

Pored članova društva učešće su uzeli članovi PD Mladost, Željezara, Tvrtkovac, Vedro Zenica i gosti iz PD Poštar Tuzla Visočica Visoko. GSS Atom Zavidovići. Za siurnost učesnika koji su bili disciplinovani i pazili na sebe brinula se ekipa iz GSS Stanica Znica.

Ovom prilkom se zahvaljujemo donatorima d.o.o. ZIM Zenica, Pekara Mido Pehare koji su za sve učesnike poklonili svoje proizvode.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno