Rekreacija

Održan Krav Maga seminar samoodbrane za odrasle

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održan treći Krav Maga seminar samoodbrane za odrasle – U organizaciji Krav Maga akademije Zenica, održan je treći u nizu promo seminar Krav Maga samoodbrane i uličnog borenja.

Nakon uspješnih seminara za žensku populaciju i seminara da djecu i mlade uzrasta od 12-16 godina, ovaj seminar je okupio oko 30 odraslih zeničana koji su imali priliku da upoznaju osnovne tehnike Krav Maga sistema.

Tokom seminara vladala je zaista pozitivna atmosfera, a svi učesnici su se vidno zabavljali kroz upoznavanje sa tehnikama samoodbrane.

Seminar je vodio certificirani Krav Maga instruktor Elvir Huseinspahić, a asistirali su mu praktikanti napredne grupe Krav Maga akademije Zenica.

Po završetku seminara svi prisutni su upoznati o procedurama učlanjenja u akademiju i ispunjavanju neophodnih uslova za početak vježbanja Krav Maga sistema.

Fotografije sa ovog seminara pogledajte na našoj Facebook stranici: 

 

Krav Maga akademija Zenica trenutno u svom pogonu ima aktivne četiri grupe, i to:

Women Krav Maga – grupa rezervisana za žene

Krav Maga Junior – grupa za djecu i mlade uzrasta od 12-16 godina

Mix Krav Maga Basic – početna grupa za odrasle starije od 16 godina i

Mix Krav Maga Advanced – napredna grupa za odrasle starije od 16 godina

Svi članovi akademije imaju privilegiju da bez dodatnih troškova posjećuju i treninge koji su namjenjeni povećanju fizičke pripremljenosti, skidanju suvišnih kilograma, povećanju mišićne mase, povećanju kondicione spreme, a koji se izvode u grupama:

TaeBo&Crossfit – grupa samo za žene

Insanity – Total Body Control Program – program za muškarce i žene

Takođe, svi članovi akademije ostvaruju i značajne popuste ukoliko se učlane zajedno sa još jednim ili više članova porodice u bilo koju naprijed navedenu grupu, ili ako imaju dijete koje je član Karate škole za uzrast 6 godina i starije ili Karate igraonice za uzrast od 3-5 godina u Karate klubu „Kumite“ iz Zenice.

Informacije o radu Krav Maga akademije Zenica, članstvu, grupama, terminima, i sl, mogu se dobiti na broj mobitela/Viber: 062 644 830 ili preko naše facebook stranice: KravMagaZenica

___________________________
Krav Maga akademija Zenica
Elvir Huseinspahić, licencirani Krav Maga instruktor


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno