Rekreacija

INSANITY – Total Body Control Program

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

INSANITY – Total Body Control Program – Tražite trening koji će vam pomoći izgubiti višak kilograma, zategnuti cijelo tijelo, definisati postojeću mišićnu masu ili pak fizičku aktivnost koja će pomoći u postizanju fantastične kondicije. Od sada imamo program kroz koji to sve možete ostvariti za veoma kratko vrijeme: tromjesečni INSANITY – Total Body Control Program!

Trening centar XTeam Zenica predstavlja jedan od najzahtjevnijih fitness programa koji je pored naših privatnih terminima, od sada u ponudi i u obliku grupnih programa koji traje samo tri mjeseca i daje nevjerovatne rezultate.
Insanity je sve popularnija metoda vježbanja, a njegova posebnost je u tome što se većinom vježba bez tegova, oslanjajući se samo na težinu vlastitog tijela. Vježbe su brze i zahtjevne, te jačaju sve dijelove tijela.

Program je zasnovan na fitness metodi „treningu maksimalnih intervala“: vježbe izvodite najjačom mogućom snagom u određenim intervalima. Prema statistikama „ovakvim načinom vježbanja možete potrošiti i do 1000 kcal u sat vremena“.
Insanity program nije jednostavan i potrebna je visoka doza motivacije, predanosti i spremnosti da date sve od sebe, na svakom treningu.

Početak svakog Insanity programa je fokusiran na kardio (aerobne) vježbe, a nakon njih slijede vježbe snage. Iscrpljivanje koje ćete doživjeti već u prvoj fazi treninga, neće vam omogućiti spuštanje pulsa u normalu ni tokom treninga snage, pa ćete cijeli trening biti u kardio zoni.

Prvi rezultat koji mnogi vježbači Insanityja vide jeste gubitak suvišnih kilograma i masnih naslaga, a kao posljedicu imamo oblik mišića „za koje ste mislili da ih nemate“. Naime, program visokog intenziteta potiče topljenje masnoga tkiva, pa mišići dolaze do izražaja i počinju se ocrtavati. Rezultati će doći s redovnom aktivnošću i prehranom koja je prilagođena ciljevima vašeg treninga: s visokim udjelom proteina, kvalitetnim i pravilno raspoređenim ugljikohidratima, te zdravim mastima. U svemu ovome će vam pomoći naši instruktori.

Tromjesečni INSANITY – Total Body Control Program vodi iskusni i školovani instruktor trening centra XTeam Zenica, diplomirani prof. sporta Selver Smajić.

Više informacija možete dobiti na broj mobitela/Viber: 061 250 466 ili na našoj facebook stranici: xteamzenica.

Prijave se primaju od danas, a pogram počinje u petak 23.09.2016.g. u 19:00 sati u prostorijama Trening centra XTeam Zenica na adresi Mejdandžik 4, kada ćemo organizovati okupljanje, ulazna mjerenja, vaganje, te polaznike programa upoznati sa konceptom programa i drugim detaljima.

Program traje do 23.12.2016.g., a po završetku će svi učesnici dobiti certifikat o završenom tromjesečnom INSANITY-Total Body Control Programu!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno