Naše

Odgovor Zenicabloga advokatskom timu osumnjičene Husić – objavili smo više od 200 “pozitivnih” članaka o “Medici”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon što je Zenicablog objavio tekst o pokretanju istrage protiv Sabihe Husić, direktorice “Medice”, danas je na našu email adresu stigla “reakcija advokatskog tima” osumnjičene, koji smo u cijelosti, bez intervencija, objavili NA OVOM LINKU. Obzirom da se u samoj reakciji nalazi i nekoliko neutemeljenih tvrdnji, advokatskom timu is amoj osumnjičenoj, proslijedili smo i odgovor reakcije, koji zbog istinitog i potpunog informisanja javnosti, prenosimo u nastavku.

Redakcija Zenicabloga naglašava da će pratiti i dalje, kao što je to do sada činila, sve aktivnosti pomenute organizacije, njene direktorice, ukoliko bude u prilici i ne bude ni na kakvoj “crnoj listi”, ali će i pravovremeno donositi informacije iz ovog i drugih procesa pred pravosudnim organima u našem Gradu, kantonu i državi. U nastavku odgovor redakcije Zenicbaloga:

Vezano za navedenu MALICIOZNOST i NAMETANJE STAVA bili bi sretni da nam POKAŽETE rečenicu u kojoj se to navodi čitateljstvo.
U 1. pasusu se navodi djelo i prvoosumnjičena
U 2. pasusu imena ostalih osumnjičenih
U 3. pasusu ko je dos ada bio uključen u istražne radnje i šta je predmet istrage “ugovori i sl.”
U 4., 5. i 6. pasusu se navode podaci o Medici sa njene oficijalne internet prezentacije, dostupni svima
Vezano za “malicioznost” i “presuđivanje”, kao i “nametanje stava” ukazali bi na sljedeće:
Na linku https://www.zenicablog.com/?s=medica možete i sami da se uvjerite da je ovaj portal objavio najmanje 150 (slovima: stotinu pedeset) tekstova o aktivnostima Medice, promovirajući njen nesumnjivi rad (vidjeti i pod posljednja tri pasusa “spornog” članka).
Na linku https://www.zenicablog.com/?s=sabiha+husi%C4%87 možete da nađete oko 60 (slovima: šezdeset) članaka  o gospođi Sabihi Husić, u kojima se ona spominje u pozitivnom kontekstu.
Mislim da vam je nakon prezentiranja OVIH ČINJENICA jasno kakav je naš stav i postupanje u ovom slučaja, ali i nastavku ove priče.  Ako gospođi Husić i vama nakon ovog prezentiranja ČINJENICA  nije jasno o kakvom se odnosu radi, te šta možete “očekivati”, možemo da vam proslijedimo linkove nekih drugih portala, koji su se nakon nas bavili istom temom, u kojima je ona “švercer zlata”, “vlasnik desetak nekretnina”, “prevarant koji je došla s cekerom stvari u Zenicu” i slično.
Srdačan pozdrav od ekipe Zenicabloga.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno