Politika

Odgovor Predsjednika skupštine ZDK na inicijativu Nezavisne liste mladih ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Odgovor Predsjednika skupštine ZDK na inicijativu Nezavisne liste mladih ZDK – Odgovor Predsjednika skupštine ZDK na incijativu Nezavisne liste mladih ZDK, a u vezi sa  donošenjem pravilnika o nabavci vozila i povećanju dječijeg doplatka i porodiljskih naknada. Nezavisna lista mladih ZDK je prošle sedmice uputila incijativu prema Vladi ZDK, Predsjedniku skupštine ZDK, Službi za opće poslove i Ministarstvu za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK.

Pošto se Predsjedavajući ogradio i rekao da ova incijativa nije u njihovoj nadležnosti, što je od strane Predsjedavajućeg pogrešno protumačeno, jer smo htjeli samo da ih upoznamo sa našom incijativom koju smo uputili na već naprijed navedene adrese. Nezavisna lista će sačekati odgovore i od ostalih službi i institucija kojima smo naprijed navedenu incijativu uputili. Zatim će Nezavisna lista mladih ZDK poduzeti sve pravne i druge zakonske korake, u cilju realizacije ove incijative.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno