Info

Od ponedjeljka s emitiranjem počinje tv kanal “Imperia TV”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Od ponedjeljka s emitiranjem počinje tv kanal “Imperia TV” – Prve informacije, objavljene na proljeće ove godine, da mega popularni izvođači Buba Corelli i Jala Brat u saradnji sa jednom afirmiranom medijskom grupacijom pripremaju svoj televizijski kanal “Imperia TV” već su tada projektu donijele popularnost.
Isčekivanju ogromnog broja publike u BiH i regionu bliži se kraj, jer “Imperia TV”, u ponedjeljak 9. septembra počinje sa emitovanjem programa.

Prvog dana emitovanja na televiziji će biti premijerno prikazani spotovi svih šest pjesama sa novog albuma Jale Brata pod nazivom “99”.

“Imperia TV” ostvarila je saradnju sa jednom od najvećih kompanija i vodećim telekom operaterom u BiH – BH Telecom koji je prvi prepoznao kvalitet projekt, aktuelne trendove i veliku popularnost samog brenda. Tako će korisnici platforme BH Telecoma – Moja TV prvi imati priliku premijerno gledati i slušati “Imperia TV”.

Oficijelni instagram kanal “Imperia TV” je samo tokom najave kanala okupio 17.000 ljudi fanova na svom oficijelnom instagram kanalu, a obzirom da Youtube kanal Bube Corelija i Jale Brata prati skoro milion i 300 hiljada ljudi, te da koncerte ovog dvojca, poput nedavnog u Beogradu, posjećuje i preko 100 hiljada fanova najbolje govori o popularnosti ovih izvođača i novog pravca muzike koji okuplja jednu čitavu novu generaciju mladih širom regije.

“Imperia TV” neće biti samo muzički već i zabavni kanal koji će imati svoje redovne emisije, ekskluzivne intervjue i dešavanja sa i iza scene, ali i će publiku voditi i u uzbudljivi svijet Gaminga. Zbog velikog interesa publike u cijeloj regiji Imperia TV već je u pregovorima sa još nekoliko regionalnih kabel, IPTV i satelit operatera.

klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno