Zabava

Zenica na tri dana dobija DRIVE-IN kino sa tri holivudska spektakla, kapacitet će biti 80 vozila po projekciji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Jesenje izdanje CINEA Film Experience turneje počinje u Goraždu. U sklopu obilježavanja grada Goražda i Bosansko-podrinjskog Kantona, pod pokroviteljstvom Vlade BPK, 18. septembra, bit će organizovano kino za auta – CINEA Drive-in Cinema Goražde. Ulaz za Drive-in cinema u Goraždu je besplatan, a biće prikazan film “Baby Driver”.

Druga lokacija CINEA filmske turneje je Drive-in Cinema Zenica i to od 25. do 27. septembra. Publika u Zenici će uživati u tri holivudska naslova u kinu sa kapacitetom od 80 vozila po projekciji.

Svega nekoliko dana nakon Zenice, CINEA donosi i prvo mostarsko Drive-in kino sa kapacitetom od 60 vozila po projekciji. Publika u Mostaru će uživati u četiri holivudska filmska naslova.
Karte za Drive-in Cinema programe u Zenici i Mostaru će biti moguće kupiti u sistemu kupikartu.ba i na prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine. Filmovi i raspored programa biće objavljeni 8. septembra kada će ujedno i početi prodaja karata. Cijena karte po vozilu je 10 KM.

Sve aktivnosti CINEA Film Experience koje će se održati fizički, biće usklađene sa preporukama i mjerama opreza zbog epidemije virusa COVID-19 i uz maksimalno poštivanje mjera.

Sve informacije o CINEA Film Experience su dostupni na www.cinea.ba, gdje je također moguće kupiti karte i saznati sve detalje o programima koji slijede ove jeseni.

Šta je CINEA?

CINEA je brend pod čijim će imenom u budućnosti djelovati on-line segment OFF-a, Drive-in kina te Open Air Cinema programi ali i drugi filmski događaji koji će se raditi u organizaciji OFF-a. Jedan od segmenta CINEA online platforme je i on-line videoteka i Video on demand (filmovi na zahtjev) koji će u svakom momentu sadržavati preko 50 kratkih i igranih filmova koji će biti besplatni. On-line videoteka će biti dostupna ove zime za gledaoce u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Kosovu i Srbiji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno