Politika

Obilježavanje šeste godišnjice preseljenja rahmetli Husejina Smajlovića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradski odbor Stranke demokratske akcije Zenica obilježit će šestu godišnjicu od preseljenja gradonačelnika Zenice, rahmetli Husejina Smajlovića.

Obilježavanje godišnjice počinje u subotu, 21. maja posjetom mezaru, a potom i Hatma dovom u džamiji u rodnim Obrenovcima, a u nedjelju, 22. maja održat će se prigodan program sjećanja, u hotelu Zenica s početkom u 18,30 sati.

Husejin Smajlović preselio je 21. juna 2016. godine u 65. godini života. Nesumnjivo će ostati upamćen kao najuspješniji gradonačelnik u poslijeratnoj Bosni i Hercegovini. Dvanaest godina Zenice pod njegovim liderstvom pamtimo kao period preporoda Zenice, posebno infrastrukturnog, ali i entuzijazma koji se rijetko može vidjeti u drugim sredinama.

Stranka demokratske akcije je ponosna što je u svojim redovima imala takvog čovjeka, a mi koji živimo u Zenici dugujemo mu zahvalnost za sve što je učinio na svim dužnostima koje je obnašao, posebno gradonačelničkoj. Stoga ćemo ga se uvijek s ponosom sjećati i obilježavati ovaj datum.

SDA ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno