Info

Obavezan unos reference prilikom plaćanja računa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavezan unos reference prilikom plaćanja računa – Obavještavamo Vas da je, u okviru aktivnosti unaprjeđenja i informatizacije poslovnih procesa, došlo do izmjena u plaćanju računa za električnu energiju putem bankovnih i poštanskih uplatnica.

Prilikom popunjavanja bankovnih i poštanskih uplatnica (elektronski ili na šalteru), neophodno je da, pored ostalih podataka, u polje uplatnice označeno kao svrha plaćanja upišete broj računa za električnu energiju ili broj reference sa uplatnog naloga koji je sastavni dio (donji odrezak) računa za električnu energiju.

Izmjena se odnosi i na fizička i na pravna lica, a ove podatke je neophodno upisati kako bi uplatnica bila prihvaćena. U protivnom će uplata biti vraćena kupcu, a račun za električnu energiju neće biti plaćen.

Konačni cilj ove aktivnosti jeste modernizacija sistema naplate, odnosno minimiziranje mogućnosti grešaka i brže procesuiranje uplata kupaca.

Za sve dodatne informacije, na raspolaganju su Vam naši kontakt centri

http://www.epbih.ba/stranica/kontakt.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno