Ostali sportovi

Novosti iz KK Rei Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novosti iz KK Rei Zenica – Održan je karate seminar u sali OŠ”Musa Ćazim Ćatić” u Blatuši, za članove kluba “REI”Zenica na koji su se odazvali i klubovi -“ALFA” ZENICA,”KRIVAJA BUSHIDO” Zavidovići,te “BUDUČNOST” Visoko.Seminar se izvodio u dva treninga,te su se radile kate,kihon,kumite i bunkai.

Seminar je vodio Shihan Enver Cakiqi 8.DAN crni pojas tehnički direktor WTKA karate federacije za Evropu. Po završsetku seminara organizovano je polaganje za crne pojaseve na koje je izašlo 11 kandidata, iz našeg kluba izašla su tri uspješna člana kluba, te su sasvim zasluženo položili karate zvanje i to:

Karić Anes -crni pojas 1.DAN
Numanović Irma -crni pojas 1.DAN
Čeleš Salih -crni pojas 1.DAN

Seminaru je prisustvovalo 84 učesnika,te je seminar prošao u najboljem redu! Slijedi nam Evropsko prvenstvo u Njemačkoj od 1.-3.04.2016.god u Ninbergu, gdje našu državu BIH i klub prestavlja najuspješnija članica kluba Irma Numanović, kojoj Uprava kluba i trener žele mnogo sportske sreće i da našu državu i grad predstavi u najboljem svjetlu i vrati se sa medaljom kao što je to bio slučaj i u prošlim nastupima ove izuzetne takmičarke!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno