Ostali sportovi

Održana Skupština sportskog Saveza Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održana Skupština sportskog Saveza Zenica – Skupština sportskog Saveza Grada Zenica održala je redovnu izvještajnu sjednicu. Delegati su raspravljali o izvještaju o radu, finansijskom izvještaju za prošlu godinu, Izvještaju Nadzornog odbora, planu rada, te o finansijskom planu za tekuću 2016. godinu.

Himzo Halač, predsj. Sp.saveza Grada ZenicaPredsjednik sportskog Saveza Grada Zenice, Himzo Halač, kaže da je fokus rada u prošloj godini bio na četiri projekta:

– Predano smo radili na organizaciji izbora sportiste Grada Zenice, uličnoj trci, vođenju knjigovodstvenih usluga za klubove, te sportskim igrama mladih. Tokom sjednice sve Odluke delegati su prihvatili jednoglasno, jer su svjesni situacije u zeničkom sportu i na kraju sve se svelo na pitanje kako dalje sa manjim klubovima, kako ih finansirati i postoji li uopće način kako to izvesti – kazao je, pored ostalog, Halač.
Što se tiče planova za 2016.godinu Halač kaže da će akcenat biti u radu na izradi jedinstvenog registra članica Saveza. Takođe, bit će urađena nova web stranica i učinit će se napori da se rad kancelarije održi na dosadašnjem nivou.

Tokom ove godine, kako kaže, radit će se i na već spomenuta četiri projekta, koja se realizuju u posljednjih nekoliko godina.

E.Imamović za Zenicablog

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno